Welkom bij Babbo! 

Als een van de eerste restaurants in Nederland serveert Babbo de Pinsa Romana, een mooi slowfood-gerecht uit de Romeinse tijdBabbo Pinsa Romana & wijn

De Pinsa Romana is na jaren in de vergetelheid geraakt, maar gelukkig heeft de Pinsa Romana in Italië zijn wederopstanding doorgemaakt en is al jaren niet meer weg te denken uit het culinaire straatbeeld. 


Sinds juli 2019 zijn gevestigd in Tilburg en hebben wij de Pinsa Romana in Nederland geïntroduceerd bij onze gasten. In onze kleine maar knusse restaurant serveren wij deze lekkernij. Door onze voorliefde voor wijnen ligt onze focus ook op om bij alle gerechten een heerlijke  bijpassende wijn te serveren. We hebben een heerlijke wijnkaart. Graag adviseren wij onze gasten over de juiste wijnen bij de gerechten.


Italiaans genieten


Naast de Pinsa Romana bieden wij ook verschillende authentieke voorgerechten aan, zoals een zeer exclusieve antipasti of een heerlijke carpaccio van vers geslagen ossenhaas. Natuurlijk zijn in Tilburg ook de befaamde escargots met beurre de Paris, à la Trattoria L'Olivo, wereldberoemd.


Kom Genieten

U kunt bij ons terecht voor heerlijke aperitieven en er is een zeer ruime selectie van wijnen. Kortom bij BABBO geniet u van een heerlijke maaltijd en een glas wijn, voor elk wat wils. In de zomermaanden kunt ook vertoeven op ons gezellige zonovergoten terras.

Babbo 5 stars after 381 reviews
Babbo