Reviews


5 stars after 369 reviews
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het waren op zich prima pizza's, maar de bezorging liet erg lang op zich wachten. Nadat de 40 minuten bezorgtijd verstreken was heb ik zelf opgebeld, toen werd gezegd dat het nog 10 minuten zou duren. Dat werd nog eens 40 minuten. Kan gebeuren natuurlijk dat het uitloopt, maar dan verwacht ik een belletje en één of andere geste. Van beide was geen sprake. 11/15/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt geweldig! Zitten smikkelen. 1 tip: met prijsstijgingen de flyer updaten met de nieuwe prijzen of achterwege laten bij bezorging. Geen commentaar, alleen een tip. Zeker voor herhaling vatbaar. 11/8/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker en supersnel bezorgd! 11/5/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was meer dan een uur later dan aangekondigde bezorgtijd. De bodem van de pinsa was enigszins aangebrand. 11/1/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks het slechte weer en enorme drukte op de zondag, weer twee heerlijke pinsa's thuisbezorgd gekregen, super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top, bestelling keurig op tijd! Kwaliteit prima heerlijk krokant en qua smaak voortreffelijk!! 10/30/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is een beetje (?) onhandig. 10/16/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 10/15/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker pizza’s snel en vers, ook vriendelijke bezorger. Tot snel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke gegeten 🍴 9/24/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vernieuwde Website is veel beter dan de oude, pinda’s heerlijk als altijd 9/11/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend! 9/8/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pinsas waren heerlijk en verse ingrediënten. Bezorging was het snel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker 8/27/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend snelle bezorging, heerlijk verse pinsa’s! 8/20/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. Het deeg is zo smaakvol en van zo'n ander niveau dan een pizza. En niet zo vet ook, heerlijk 8/7/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wel een half uur te laat, maar hadden dat wel laten weten. Wel heerlijk gegeten! 7/22/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, goede smaakvolle korst en verse ingrediënten! Voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijke pinsa's! Echt veel smakelijker dan een reguliere pizza. Super vers en op tijd bezorgd. Complimenten 7/10/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse, knapperige goed belegde pinsa’s. Snelle bezorging. Zeker een favoriet. 7/10/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een lekkernij! Lekkerder dan een pizza. We hebben gesmuld! 6/24/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, maar bovenal heerlijk! 👍🏻 6/19/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Heerlijk 6/10/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waanzinnig lekkere pinsas! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
besteld voor 19:45 stond ook op de kassabon duidelijk...maar het was gelijk gebracht.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers en snel bezorgd. Was heerlijk. 6/2/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima 5/17/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP 5/12/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en supervers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zooooo lekker 5/5/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik schrijf niet vaak reviews maar voor Babbo doe ik het graag! De vorige keer hadden ze een kleine fout gemaakt in mijn bestelling en ik werd persoonlijk opgebeld voor een excuses en kreeg mijn volgende pinsa gratis. Top service. Vervolgens kreeg ik bij de bezorging die bestelling nogmaals een excuus. Heel netjes. En heerlijk zoals altijd. Ik raad iedereen aan het vooral zelf te gaan ervaren:) 5/1/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. De bestelling kwam iets te vroeg, even in de oven gezet. 4/29/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2021
Babbo 5 stars after 369 reviews
Babbo