Reviews


5 stars after 298 reviews
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is een beetje (?) onhandig. 10/16/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 10/15/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker pizza’s snel en vers, ook vriendelijke bezorger. Tot snel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke gegeten 🍴 9/24/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vernieuwde Website is veel beter dan de oude, pinda’s heerlijk als altijd 9/11/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend! 9/8/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pinsas waren heerlijk en verse ingrediënten. Bezorging was het snel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker 8/27/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend snelle bezorging, heerlijk verse pinsa’s! 8/20/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. Het deeg is zo smaakvol en van zo'n ander niveau dan een pizza. En niet zo vet ook, heerlijk 8/7/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wel een half uur te laat, maar hadden dat wel laten weten. Wel heerlijk gegeten! 7/22/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, goede smaakvolle korst en verse ingrediënten! Voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijke pinsa's! Echt veel smakelijker dan een reguliere pizza. Super vers en op tijd bezorgd. Complimenten 7/10/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse, knapperige goed belegde pinsa’s. Snelle bezorging. Zeker een favoriet. 7/10/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een lekkernij! Lekkerder dan een pizza. We hebben gesmuld! 6/24/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, maar bovenal heerlijk! 👍🏻 6/19/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Heerlijk 6/10/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waanzinnig lekkere pinsas! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
besteld voor 19:45 stond ook op de kassabon duidelijk...maar het was gelijk gebracht.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers en snel bezorgd. Was heerlijk. 6/2/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima 5/17/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP 5/12/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en supervers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zooooo lekker 5/5/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik schrijf niet vaak reviews maar voor Babbo doe ik het graag! De vorige keer hadden ze een kleine fout gemaakt in mijn bestelling en ik werd persoonlijk opgebeld voor een excuses en kreeg mijn volgende pinsa gratis. Top service. Vervolgens kreeg ik bij de bezorging die bestelling nogmaals een excuus. Heel netjes. En heerlijk zoals altijd. Ik raad iedereen aan het vooral zelf te gaan ervaren:) 5/1/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. De bestelling kwam iets te vroeg, even in de oven gezet. 4/29/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima kwaliteit 4/28/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/23/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
t was weer heerlijk. Ik woon echt dichtbij, maar vond de bestelling niet echt heet-heet. We zijn wel meteen gaan eten toen de jongens ze brachten. Moest ze tussendoor weer ff opwarmen. Maar dat deed niks af aan de smaak; die was voortreffelijk. Tot een volgende keer weer! 4/6/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Dankjewel 😊 4/3/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pinsa! 4/2/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd goed, snel en vers! 4/1/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker desemdeeg, goede smaak 4/1/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker en snel bezorgd! 3/26/2021
Babbo 5 stars after 298 reviews
Babbo