Reviews


5 stars after 381 reviews
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was koud dan is de prijs kwaliteit verhouding niet in orde! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super kwaliteit 9/16/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijs kwaliteit is niet in balans. 8/26/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pinsa' s met lekker krokante bodem. 8/18/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk!!! 7/30/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk bij Babbo! Deze keer voor thuis besteld, pinsa's werden erg warm en heerlijk vers bezorgd. 7/9/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Afhalen: 25 minuten moeten wachten. Bestelling: gevraagde aanpassing aan gerecht niet uitgevoerd. 6/11/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Pinsa was deze keer ietwat mager belegd qua paddestoelen, pancetta en olijven. Verder weer fantastisch lekker als altijd. Dank! 5/4/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en was snel bezorgd! 4/20/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke pinsa’s en snel bezorgd. 4/15/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk zoals altijd. 4/4/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling kwam keurig op tijd. De bezorger was vriendelijk. De pinsa’s smaakten heerlijk. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was 20 minuten te laat. 3/26/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en de pinsa was zo rijkelijk en smakelijk belegd. De pinsa burrata is mijn nieuwe lievelings :-) Oh, en de bezorger was super snel én heel vriendelijk. 3/23/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top op alle vlakken! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/24/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
had gehoopt op een dunnere bodem, toch nog veel deeg. 2/23/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Constante hoge qualiteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top de lekkerste pizza die ik ooit op heb This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pinsa was niet erg warm meer, verder dik tevreden. 2/19/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeeerlijk pizza. Snel bezorgd en echt de lekkerste die ik in een lange tijd op heb. Ik wilde een ingredient veranderen en dat was ook geen enkel probleem. Prima service, heerlijk eten, snelle bezorging. 2/11/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HEERLIJK 2/4/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/3/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en ziet er vers en kwalitatief uit. Is meer dan een luxe pizza, als ik het zo mag zeggen. 1/29/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor herhaling vatbaar!! Heerlijk gegeten!! 1/21/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het knappe is dat het jullie lukt om constant te zijn in jullie kwaliteit 1/21/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/8/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super. Eten op tijd, lekker net als altijd 1/8/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging goed op tijd en vriendelijk. Pinsa zoals altijd heerlijk en fijn dat bepaalde ingrediënten in een apart doosje zitten zo blijft alles lekker vers. 1/8/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakvolle pinsa met heerlijk verse toppings top! Jammer dat jullie (nog) niet in heel Tilburg bezorgen. 1/5/2022
Babbo Hoevenseweg 62 013 203 36 72
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Babbo 5 stars after 381 reviews
Babbo